Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Sxoli xorou oriental gadala mathimata seminaria bellydance μαθήματα χορού

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GADALA:

Η χορευτική ομάδα Gadala αποτελείτε από έλληνες και αιγύπτιους επαγγελματίες χορευτές και προχωρημένους μαθητές του Εξειδικευμένου Κέντρου GADALA.

Οι καλύτεροι μαθητές μας από το επίπεδο του BASIC 1 και πάνω μπορούν να συμμετέχουν στην χορευτική μας ομάδα μετά από οντισιόν.

Εξετάζονται πάνω στην άρτια εκτέλεση των χορογραφιών που διδάσκονται στα σεμινάρια που διοργανώνει συχνά το Εξειδικευμένο Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala. Οι καλύτεροι στην εκτέλεση της χορογραφίας -με υποτροφία - εκπαιδεύονται δωρεάν 8 ώρες τον μήνα για την συμμετοχή τους στην χορευτική ομάδα μας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες ανατολίτικου χορού να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό.

Η κ. Φωτεινή Γκανταλλά , ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.
Συμμετέχει με την παραδοσιακή χορευτική ομάδα GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του MEDWOR, υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ:

Ανταποκρινόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και με στόχο την πλήρη και ουσιαστική εφαρμογή των τεχνικών Gadala σε αυτοτελείς χορογραφίες πραγματοποιούνται μονοήμερα ή διήμερα εξειδικευμένα σεμινάρια κατά την διάρκεια της διδακτικής χρονιάs.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 εως 21:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008 και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.gadala.gr.

Με εκτίμηση,
Τμήμα διεύθυνσης σπουδών
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA
www.gadala.gr

tags: μαθηματα, χορού, χορού, οριεντάλ, οριενταλ, oriental, μαθήματα, μάθημα, οικονομικά, προσφορά, μαθημάτων, καλοκαίρι, τιμές, τιμή, φθηνά, γυμναστική, γυμνάζομαι, χάνω κιλά, αθήνα, μοναστηράκι, χορός, χορος, ανατολίτικος, απεριόριστα, μήνα, δασκάλα, σχολή, belly dance, dancing, lessons, χορός της κοιλιάς, ανατολίτικου χορού, belly dancing, δασκάλα οριεντάλ, καθηγήτρια, πιστοποιήση, παραδοσιακός χορός, αυθεντικός, αιγυπτιακός, χορός μέσης ανατολής, πτυχία, πτυχίο, every day, προσφορα, τιμεσ χαμηλές, ομαδικά, αραβικός χορός, arabic dance, χωρις συμβολαιο, χωρις εγγραφη, αθηνα, σεμιναριο, σεμιναρια, ενταντικα, seminario, dwrean, seminaria, σεμιναριο, σεμιναρια, αυτοτελης, χορογραφια, χορογραφιες, οριενταλ, oriental, bellydance, χορος, κοιλια, κοιλιας, μαθημα, μαθηματα, χορογραφος, συμμετοχη, δωρεαν, gadala, fotini, σχολη , χορου, anatolitikou, ανατολίτικου, bellydancing, audition, οντισιόν, οντισιον, ondition, ontision

Δεν υπάρχουν σχόλια: