Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

XOREUTRIA XOROY ORIENTAL GADALA DASKALA XOROU ORIENTAL ATHINA



.
.
.
.

(FOR ENGLISH SCROLL DOWN)
.
.
28.01.2017 - ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ... ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ & ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA! ...2005 - 2017 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΟΣ!
______________________________________

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
GADALA 12YEARS REUNION

Ελληνοαραβική φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΟΜΙΛΟΥ UNESCO Πειραιάς & Νήσων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR. στην έδρα του συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων με αφορμή την συμπλήρωση των δώδεκα χρόνων από την ίδρυση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA

______________________________________

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, η Ελληνοαραβική Φιλανθρωπική Εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA υπό την αιγίδα του ΟΜΙΛΟΥ UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του Παγκοσμίου Οργανισμού M.E.D.W.OR. και η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση των δώδεκα χρόνων από την ίδρυση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε η ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA, συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου από τον M.E.D.W.OR. Τεχνικολογίου Ανατολίτικου Χορού και Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, κα. Φωτεινή Gadala.

Ήταν μια γιορτή αφιερωμένη… στην αραβική μουσική & στον ανατολίτικο χορό, με αυθεντικές συνταγές αιγυπτιακής κουζίνας που επιμελήθηκε ο αιγύπτιος chef Reda!

Ήταν μια γιορτή αφιερωμένη… σε όλους τους σπουδαστές της σχολής, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους φίλους και τους υποστηρικτές μας, για τα 12 χρόνια απεριόριστης εμπιστοσύνης και στήριξης, που μας καθιέρωσαν ως πρωτοπόρους στον κλάδο μας.

...Το να τους έχουμε δίπλα μας ως ενεργούς συνοδοιπόρους ενίσχυσε τις προσπάθειές μας και τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μας.


Μαζί συμπληρώσαμε 24.000 ώρες Εξειδικευμένης Διδασκαλίας στον Ανατολίτικο Χορό! 2005 – 2017… & Συνεχίζουμε! Η Εμπιστοσύνη σας μας κρατά στην κορυφή!

Η βραδιά απογειώθηκε με την παρουσίαση μοναδικών χορογραφιών βασισμένων στην πλούσια παράδοση και κουλτούρα της Αιγύπτου. Κατά την παρουσίαση των χορογραφιών, τις οποίες επιμελήθηκε η ίδια η κα Φ. Gadala, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν διαφορετικές πτυχές της ιστορίας του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και της εξέλιξής του στο βάθος των αιώνων, καθώς και ήθη και έθιμα του αραβικού πολιτισμού.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τους εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου χορού GADALA, τους σπουδαστές του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA για την επιτυχημένη παρουσίαση και συμμετοχή τους, καθώς και όλους τους χορηγούς της βραδιάς, τους υπέροχους συνεργάτες και συντελεστές για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους αυτά τα 12 χρόνια απεριόριστης εμπιστοσύνης και στήριξης, οι οποίοι μας καθιέρωσαν ως πρωτοπόρους στον κλάδο μας.

Ακολούθησε η βράβευση της χορογράφου-χοροδιδασκάλου κας Φωτεινής Gadala για την επί δωδεκαετή προσφορά της στον πολιτισμό από τον ΟΜΙΛΟ UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Το βραβείο της απένειμε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ UNESCO Πειραιώς & Νήσων κος Παύλος Νίσλογλου.

Η αντιπρόεδρος της Αφρικάνικης κοινότητας στην Ελλάδα WATOTO AFRIKA, κα Zandile Ngubane απένειμε βράβευση στην χορογράφο-χοροδιδασκάλο κα Φωτεινή Gadala για την ενεργή υποστήριξή της συμμετέχοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες της αφρικάνικης κοινότητας.

Ενώ ο πρόεδρος της Αιγυπτιακής Κοινότητας στην Ελλάδα, κος Ablel Aal Ahmet μετά της συζύγου του κα Iman Abaas, απένειμε τιμητική διάκριση στην χορογράφο-χοροδιδασκάλο κα Φωτεινή Gadala για την προσφορά της στην διάδοση της Αιγυπτιακής Παράδοσης και Κουλτούρας.


Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν επίσης σε όλες της χορεύτριες και χορευτές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού GADALA σε αναγνώριση και εκτίμηση της προσφοράς στις φιλανθρωπικές,
πολυπολιτισμικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Εξειδικευμένου Κέντρου Ανατολίτικου Χορού GADALA.

Ως διοργανώτρια και με την ιδιότητά της ως Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αξιότιμο κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με θέρμη την καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία έγινε με σκοπό την προβολή της αξίας και της ποϊότητας της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης και κουλτούρας.

Ευχαριστούμε επίσης τους επισήμους καλεσμένους μας:
από τον ΟΜΙΛΟ UNESCO Πειραιώς & Νήσων:

♦ τον επίτιμο αντιπρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κο Παύλο Νίσλογλου με τη συνεργάτιδά του κα Αντωνία Φούντη,

♦ την διευθύντρια ισότητας του Ομίλου, κα Αγγελική Πιτσόλη

♦ τον διευθυντή γαστρονομίας του Ομίλου και σεφ Ευρώπης 2015, κο Μουζάκη Κωνσταντίνο

♦ τον διευθυντή εξωτερικών διεθνών σχέσεων Η.Π.Α. & UNESCO, κο Joseph Patrick μετά της συζύγου του.

από την Αιγυπτιακή κοινότητα στην Ελλάδα:

♦ τον πρόεδρο της Αιγυπτιακής κοινότητας, κο Ablel Aal Ahmet μετά της συζύγου του κα Iman Abaas


από τη Διεθνούς Οργάνωση Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού C.I.D. - UNESCO
♦ την εκπρόσωπό τους, κα Ζωή Emas

από την αφρικανική κοινότητα WATOTO AFRIKA:
♦ την αντιπρόεδρο της WATOTO AFRIKA, κα Zandile Ngubane μετά του συζύγου της

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν προσωπικότητες:
από τον χώρo της Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε:,
♦ ο δημοσιογράφος - φωτογράφος κος Νίκος Τσιαμτσίκας, ο οποίος και κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Πρόεδρος του Ραδιoφωνικού Σταθμού "Επικοινωνία 94 FM" κα Μαίρη Αρώνη

από τον χώρo του Πολιτισμού και της Τέχνης:,
♦ η γνωστή σε Ελλάδα και Εξωτερικό ερμηνεύτρια κα Βασιλική Μπέλλου, που μάγεψε όλους τους παρευρισκόμενους με την αισθησιακή φωνή της ερμηνεύοντας, για πρώτη φορά σε Ελλάδα, ένα τούρκικο τραγούδι που έχει μεγάλη επιτυχία στην γειτονική χώρα και αποτελεί μέρος της νέας της δουλειάς σε ανατολίτικους ρυθμούς με θέμα <>.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία του:
την κα Διόνη Ποδαρά, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μυκόνου, συγγραφέα του εξαιρετικού βιβλίου " Άκου το σώμα σου",
την κα Μαρία Κορίνη, χορογράφο και χοροδιδάσκαλο, που ήρθε από τη Μύκονο,

καθώς και τον Πρόεδρο του Χορευτικού Ομίλου Κρητικών Χορών "Βρακοφόρων" Καβάλας, κο Αντώνη Κάτανα

Η κα Φωτεινή Gadala βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά τους στην εκδήλωση τα Διεθνή Κέντρα Αισθητικής MEDI JEUNESSE! Τα Διεθνή Κέντρα Αισθητικής MEDI JEUNESSE που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς χάρισαν πολλά και πλούσια δώρα περιποίησης και φροντίδας προσώπου & σώματος σε όλους τους παρευρισκόμενους Ευχαριστούμε την όμορφη εκπρόσωπο των MEDI JEUNESSE, κα Φανή Δανιηλίδου για την παρουσία της!


Η κα Φωτεινή Gadala βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στην εκδήλωση τον χορηγό της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας κο Δημήτρη Σουλιώτη όπως επίσης και τον συνεργάτη του, σεφ Ευρώπης 2015, κο Κωνσταντίνο Μουζάκη.

Με μεγάλη χαρά επίσης βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά της στην διάδοση της μεθόδου GADALA, τη χοροδιδάσκαλο και συνεργάτιδά της στην Βόρεια Ελλάδα, κα Κορίνα Λαβαντσιώτου.

Εις μνήμην του αιγύπτιου πατέρα της HUSSEIN M. GADALΑ... και νιώθοντας βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς την ίδια αλλά και προς το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου χορού GADALA όλα αυτά τα χρόνια, η ιδρύτρια της σχολής GADALA, έκανε μία γρήγορη αναδρομή του έργου της από την ίδρυση του Eξειδικευμένου Κέντρου.

Συγκεκριμένα έκανε αναφορά:
• στις 24.000 και πλέον ώρες εξειδίκευση στην διδασκαλία των Ανατολίτικων Χορών!

• στις 4.500 και πλέον δωρεάν ώρες Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού στα πλαίσια του κοινωνικού έργου!

• στα 300 και πλέον εξειδικευμένα και βιωματικά σεμινάρια σε ελλάδα και εξωτερικό!

• στις 120 και πλέον εμφανίσεις της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA για φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σκοπό!

• στις 20 και πλέον συμμετοχές της Επαγγελματικής Ομάδας Παραδοσιακών Αιγυπτιακών Χορών GADALA με τη σημαία της Αιγύπτου!

• στις 6 και πλέον επιστημονικές και ερευνητικές δράσεις

• στα 5 και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Αιγυπτιακή Κοινότητα στην Ελλάδα

• στα 3 και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Ελλάδα


• στα 3 και πλέον χρόνια συνεργασίας με τον Όμιλο UNESCO

• στα 3 και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Αφρικάνικη Κοινότητα στην Ελλάδα

• στα 2 και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
• στις 57 και πλέον διακρίσεις, 16 Διεθνείς και 41 στην Ελλάδα!

• στις 4 και πλέον πιστοποιήσεις

Όπως αναφέρει η κα F. Gadala:
« Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη, που μετά από 12 χρόνια και 24.000 ώρες και πλέον διδασκαλίας, η Σχολή μας λειτουργεί και ως Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού!

...Από την αυγή του 2017 το κέντρο μας είναι αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). και αναβαθμίστηκε σε Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1) με την υπογραφή του κράτους!

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALΑ... προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα σπουδών διεθνώς αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού ...και παράλληλα διεθνή αναγνώριση στο Εξωτερικό από τους Διεθνείς Παγκόσμιους Οργανισμούς M.E.D.W.O.R., I.O.V. - WORLD UNESCO FOLK ARTS και C.I.D. - UNESCO. »

Τέλος, με την ιδιότητά της ως Ιδρύτρια του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA, η κα Φωτεινή Gadala, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι σε μία τόσο δύσκολη περίοδο αποφασίσατε να στηρίξετε τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενισχύοντας οικονομικά μέσα από την φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωσή μας το ταμείο πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Η συμμετοχή σας ήταν πολύτιμη και ουσιαστική, καθώς συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και παράλληλα παρέχει στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA την δύναμη να συνεχίσει το σπουδαίο καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό του όραμα και στο μέλλον.
______________________________________

Ευχαριστούμε θερμά το μέγα δωροθέτη μας ...τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE!

Τα Πρότυπα Ιατρικά Κέντρα MEDI JEUNESSE πρόσφεραν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 300 λαχνούς της εκδήλωσής μας:
2 Υπηρεσίες Προσώπου & Σώματος
καθώς και 100€ Έκπτωση σε οποιοδήποτε ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών!

.....Και το μεγάλο δώρο των MEDI JEUNESSE!!!
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης αξίας 700€ για έναν τυχέρο λαχνό!!!

______________________________________
Ευχαριστούμε θερμά το δωροθέτη μας:
Το παραδοσιακό "Ξενώνα Ραστώνη" στο μαγευτικό Πήλιο!
Πρόσφερε ένα διήμερο για ξεκούραση και αναζωογόνηση για έναν τυχέρο λαχνό!!!

______________________________________
Ευχαριστούμε θερμά το δωροθέτη μας:
Το πανέμορφο συγκρότημα "ASTERIA STUDIOS" στη καταπράσινη Θάσο!
Πρόσφερε μία εβδομάδα για ξεκούραση και αναζωογόνηση για έναν τυχέρο λαχνό!!!

______________________________________
Ευχαριστούμε θερμά το δωροθέτη μας:
Το πανέμορφο συγκρότημα "MYKONOS SECRET SPOT" στο Κυκλαδίτικο νησί του ανέμου και της διασκέδασης τη Μύκονο!!!
Πρόσφερε ένα Σαββατοκύριακο για ξεκούραση και αναζωογόνηση για έναν τυχερό λαχνό!!

______________________________________
Ευχαριστούμε θερμά τη γαλλική εταιρία ETHNIC MARKET με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια
για τον εξοπλισμό σε κουστούμια και αξεσουάρ χορού για τα πλούσια δώρα της βραδιάς!

.
.
.
.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών
ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1 (Πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

• Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων , Αθλητισμού & Πολιτισμού
• Μέλος Παγκόσμιου Οργανισμού M.E.D.W.OR.
• Μέλος Διεθνούς Οργάνωσης & Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού CID - UNESCO
• Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού I.O.V.- WORLD UNESCO FOLK ARTS
Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ. 2103211008, E-mail: info@gadala.gr
www.gadala.gr, www.bellydance.edu.gr, www.oriental.edu.gr
______________________________________

(FOR GREEK SCROLL UP)
.
.
28.01.2017 – WITH HONOURED AWARDS...EMOTION & GREAT SUCCESS WAS HELD FOR THE 12 YEARS OF THE GADALA MIDDLE-EASTERN DANCE SCHOOL! ...2005 - 2017 AUTHENTIC ORIENTAL DANCE!
www.gadala.gr * 2103211008 - 6932737814 * info@gadala.gr
______________________________________

SATURDAY 28TH OF JANUARY 2017
GADALA 12YEARS REUNION

Greekarabic charitable event under the aegis of the UNESCO Club of Piraeus & Islands and the Worldwide Organization of Middle-Eastern Dance M.E.D.W.OR., at the facilities of the Association of Greeks from Egypt in the context of the completion of 12 years from the foundation of the Specialised Centre of Middle-Eastern Dance GADALA.

______________________________________

With great success was held on Saturday 28th of January 2017 the Greekarabic Charitablr Event which was organized by the Specialised Centre of Middle-Eastern Dance School GADALA under the aegis of the UNESCO Club of Piraeus & Islands and the Worldwide Organization of Middle-Eastern Dance M.E.D.W.OR., and which was held at the the facilities of the Association of Greeks from Egypt in the context of the completion of 12 years from the foundation of the Specialised Centre of Middle-Eastern Dance GADALA.

The founder of the Specialised Centre of Middle-Eastern Dance GADALA, conductor of the recognized from M.E.D.W.OR., Techniques of Middle-Eastern Dance and Dance Director of the Multinational Dance Sector of the UNESCO Club Piraeus & Islands Mrs. Fotini Gadala.welcomed the guests.

It was a festive dedicated …to the Arabic music & middle-eastern dance, with authentic Egyptian recipes which were prepared be the chef Reda!

It was a festive dedicated…to all our students, our cooperators, colleagues, friends and supporters, for the 12 years of unlimited trust and support, that established us pioneers in our field.

.. Having them with us as active fellows enhanced our efforts and the results overcome our expectations.

Together we completed 24.000 hours of Specialsed Teaching of Middle-Eastern Dance! 2005 – 2017… & and we continue! Your trust keeps us to the top!

The evening took off with the presentation of unique choreographies based on the rich tradition and culture of Egypt. During the presentation of the choreographies which were made by Mrs. F.Gadala herself, the guests had the opportunity to learn different aspects of the history of authentic middle-eastern dance and its development through ages, as well as customs of the Arabic culture.

With great pleasure we would like to congratulate the exceptional professional dancers of the Professional Group of Traditional Middle-Eastern Dance GADALA, the students of the Specialised Centre of Middle-Eastern Dance GADALA for their successful presentation and participation, as well as all the sponsors, the great cooperators and organizers for their excellent services all these 12 years of unlimited trust and support, who established us pioneers in our field.

The award of the choreographer – dance-teacher Mrs. Fotini Gadala was followed for her 12 – year contribution to culture by the UNESCO Club of Piraeus & Islands. The award was given by the honorary vice-president of the UNESCO Club of Piraeus & Islands Mr. Paulos Nisloglou.

The vice-president of the African community in Greece WATOTO AFRIKA, Mrs. Zandile Ngubane awarded the choreographer – dance-teacher Mrs. Fotini Gadala for her active support participating in cultural activities of the African community.

The president of the Egyptian Community in Greece, Mr. Ablel Aal Ahmet with his wife Mrs. Iman Abaas honorably awarded the choreographer – dance-teacher Mrs. Fotini Gadala for her contribution in the promotion of the Egyptian Tradition and Culture.

Honored awards were given, also, to all dancers of the Professional Group of Traditional Middle-Eastern Dance GADALA in recognition and assessment for their contribution to charitable, multicultural and social activities of the the Specialised Centre of Middle-Eastern Dance GADALA.

As the organizer and Dance Director of the Multinational Dance Sector of the UNESCO Club of Piraeus & Islands Mrs. Fotini Gadala thanks especially Mr. Ioannis Maronitis, President of the UNESCO Club of Piraeus & Islands and Member of the Worldwide Federation of Clubs, Groups and Centres UNESCO (WFUCA) for Europe and North America, who from the first time fervently embraced this artistic effort of charitable character which had as a purpose the promotion of value and quality of the rich Egyptian tradition and culture.

We also thank our special guests:

From the UNESCO Club of Piraeus & Islands
♦ the honorary vice-president of the UNESCO Club of Piraeus & Islands Mr.
Paulos Nisloglou with his cooperator Mrs. Antonia Founti

♦ the Director of Equality of the Club Mrs. Aggeliki Pitsoli

♦ the director of food of the Club and chef of Europe 2015 Mr. Mouzakis Konstantinos

♦ the Director of external international relations U.S.A. & UNESCO, Mr. Joseph Patrick with his wife.


From the Egyptian Community in Greece:

♦ the president of the Egyptian Communtiy, Mr. Ablel Aal Ahmet with his wife Mrs. Iman Abaas

From the International Organisation of the Worldwide Dance Council C.I.D. – UNESCO

♦ their representative Mrs. Zoi Emas

From the African community WATOTO AFRIKA:
The vice-president of WATOTO AFRIKA, Zandile Ngubane with her husband

In the event were also present celebrities:
From Journalism and M.M.E.,
♦ the journalist – photographer Mr. Nikos Tsiamtsikas, who videotaped the event.

In the event was also present the President of the Radio Station “Epikoinwnia 94 FM” Mrs. Mairi Aroni.

From Cultural and Art Field:
♦ the famous singer in Greece and Abroad Mrs. Vasiliki Bellou, who enchanted all the guests with her beautiful voice singing, for the first time in Greece, a Turkish song which has great success in neighboring country and is part of her new work in middle-eastern rhythms with the title <>.

We warmly would like to thank all these who were present:
Mrs. Dionh Podara, founding member of the Association of cancer Patients of Mykonos, writer of the excellent book “Listen to your body”,
Mrs. Maria Korini, choreographer and dance-teacher, who came from Mykonos,
as well as the President of the Dance Cretan dances “Vrakoforon” Kavalas, Mr. Antonis Katanas


Mrs. Fotini Gadala honorably awarded for their important contribution in the event the International Beauty Salons MEDI JEUNESSE! The International Beauty Salons MEDI JEUNESSE that were the big sponsor of the night gave for granted many and rich gifts of Face & Body care to all the guests.

We thank the beautiful representative of MEDI JEUNESSE, Mrs. Fani Daniilidou for her presence!

Mrs. Fotini Gadala honorably awarded for his important contribution the sponsor for our New Year’s cake the Director of D.I.E.K. Glyfadas Mr. Dimitris Souliotis, as well as his cooperator, chef of Europe 2015, Mr. Konstantinos Mouzakis.

With great pleasure honorably awarded for her important contribution in the promotion of the GADALA Method, choreographer and cooperator in North Greece Mrs. Korina Lavantsiotou.

In memory of the Egyptian father HUSSEIN M. GADALΑ … and feeling deep emotion and gratitude for the support and trust to her and to the Specialised Centre of Teachinjg Middle-Eastern Dance GADALA, all these years, the founder of the GADALA School made a short flashback of her work from the foundation of the Specialised Centre.

More specifically she referred to:
• the 24.,000 and more hours of specialization in teaching Middle-Eastern Dances!

• the 4.500 and more free hours of Teaching Middle-Eastern Dance in the terms of social work!

• the 300 and more performances of the Professional Group of Traditional Egyptian Dances GADALA for charitable and cultural purpose!

• the 20 and more participations of the Professional Group of Traditional Egyptian Dances GADALA with the flag of Egypt!

• the 6 and more scientific and searching actions

• the 5 and more years of collaboration with the Egyptian Community in Greece

• the 3 and more years of collaboration with the Embassy of Egypt in Greece

• the 3 and more years of collaboration with the UNESCO Club

• the 3 and more years of collaboration with the African Community in Greece

• the 2 and more years of collaboration with the Greek Anticancer Society

• the 57 and more discriminations, 16 International and 41 in Greece!

• the 4 and more certificates.

As Mrs. F.Gadala mentions:
“ I am especially excited, that after 12 years and 24.000 and more of teaching, our School became Authorized & Recognized Educational Centre by the Ministry of Education, Religious, Culture & Sports!

… With the beginning of 2017 our centre became licensed by the National Organisation of Certified Qualifications & Professional Orientation (N.O.C.Q.P.O.) and is advanced in Certified Centre of Lifelong Learning (CER.CE.LI.LE.1) with the signature of state!

The Specialised Centre of Teaching Middle-Eastern Dance GADALA … offers professional courses of studies internationally recognized in Greece and abroad by N.O.C.Q.P.O. and the Ministry of Education, Religious, Culture & Sports… and simultaneously international recognition abroad from the International Worldwide Organisations M.E.D.W.OR., I.O.V. - WORLD UNESCO FOLK ARTS and C.I.D. - UNESCO. »


Finally, as founder the Specialised Centre of Teaching Middle-Eastern Dance GADALA, Mrs. Fotini Gadala thanks from the bottom of her heart all those who, in this very difficult period decided to support our fellows in need, enhancing financially though our event of charitable character the Provident Fund of the Association of Greeks from Egypt. Your participation was valuable and essential, as it contributed to the success of the event, which was bigger than it was expected and at the same time it provides to the Specialised Centre of Teaching Middle-Eastern Dance GADALA the strength to continue its great artistic and charitable vision in the future.
______________________________________

We warmly thank our big donator … the International Beauty Salons MEDI JEUNESSE!

The Standard Medical Centres MEDI JEUNESSE offered totally FREE in 300 lotteries at our event:
2 Face & Body care
As well as 100€ discount in any Integrated program of therapies!

……..And the big gift of MEDI JEUNESSE!!!
A complete program of care 700€ for a lucky lottery!!!

______________________________________

We warmly thank our donator:
The traditional “ RASTONI PANSION” in enchanting Pilio!
It offered 2 days for relaxation and refreshing for a lucky lottery!!!

______________________________________

We warmly thank our donator:
The beautiful complex of buildings “MYKONOS SECRET SPOT” in the island of Cyclades Mykonos!!!
It offered a weekend for relaxation and refreshing for a lucky lottery!!!

______________________________________

We warmly thank the French company ETHNIC MARKET with which we collaborate in the last yearsFor the equipment in costumes and dance accessories for the rich gifts of the night!
______________________________________
.
.
.
.
.
.
Best regards,
Administrative Department of Studies
(C.L.L.1) Certified by E.O.P.P.E.P. & Minister of Education)
Specialized Centre of Teaching Middle-Eastern Dance GADALA

• Certified Centre for Lifelong Learning by E.O.P.P.E.P. and Minister of Education & Religious Affairs, Culture & Sports
• Member M.E.D.W.OR.
• Member CID - UNESCO
• Member I.O.V.- WORLD UNESCO FOLK ARTS
5 Agias Eleousis Street, Monastiraki,
Athens, Greece, Zip code: 10554
Phone number: 210 32 11 008
E-mail: info@gadala.gr
www.oriental.edu.gr/www.gadala.gr/www.bellydance.edu.gr/
.
.
.
.
Fotini Gadala GADALA SPECIALISED CENTRE OF TEACHING ORIENTAL BELLY DANCE IN ATHENS GREECE Gadala Fotini Gadala Fotini B GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands Ioannis Maronitis Ioannis Maronitis Watoto Afrika Zandile Ngubane Ahmed Attia Patrick Joseph Iman Abas Konstantinos Mouzakis Korinna Lavantsiotou Mary Aroni Επικοινωνια 94FM Medi Jeunesse Pitsoli Aggeliki Amanta Founti Christos Christofidis Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων / Association Of Greeks From Egypt

#GADALA #CHARITY #EVENT #REUNION #12_YEARS_REUNION #ORIENTAL #UNESCO #EGYPT #MUSIC #DANCE #BELLYDANCE #ΧΟΡΟΣ #ΕΚΔΗΛΩΣΗ #ΣΧΟΛΗ #ΔΩΡΑ #ΧΟΡΗΓΟΙ #ΒΡΑΒΕΥΣΗ

+GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL BELLY DANCE ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ BELLYDANCING +GADALA ORIENTAL DANCE +GADALA GADALA +GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ BELLY DANCE STUDIO ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: