Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA ΣΧΟΛΕΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΑΘΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ BELLYDANCING ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ BELLYDANCE ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή από την σύζυγο του Βέλγου Πρέσβη στην Ελλάδα & επίτιμη πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Γυναικών "WIC" στην Αθήνα!
www.gadala.gr * 2103211008 * info@gadala.gr *
.
.
.
.
.
.
Η κα Φωτεινή Gadala ευχαριστεί ιδιαιτέρως την κα Karine Liebaut-Vercraeye, σύζυγο του Βέλγου Πρέσβη και επίτιμη πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Γυναικών "WIC" για την πρόσκληση και την τιμή που της έδωσαν να συμμετέχει στην ετήσια εκδήλωση τους την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα καθώς και για την ευκαιρία που της δόθηκε να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό μέσα από τη Μέθοδο GADALA.
«...Είμαι πολύ χαρούμενη που έλαβα μέρος σε αυτή την όμορφη συνάντηση των δραστήριων μελών της Διεθνούς Ένωσης Γυναικών "WIC"! Η Διεθνής Ένωση Γυναικών ¨WIC" ιδρύθηκε το 1976 για την προώθηση της φιλίας μεταξύ των γυναικών από όλο τον κόσμο που ζουν στην Αθήνα. Τα μέλη της Ένωσης με πάνω από 60 διαφορετικές εθνικότητες προωθούν μια σταθερή πολιτιστική και ενδιαφέρουσα ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων μέσω των κοινωνικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τους. Ήταν τιμή μου που παραβρέθηκα μαζί τους όπως επίσης είναι τιμή μου και η συνεργασία με τα μέλη της "WIC" σε μια προσπάθεια να προβάλω την χώρα από την οποία κατάγομαι με το να γνωρίσουν τα μέλη της Ένωσης WIC" τον πλούσιο Αιγυπτιακό πολιτισμό, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη λαϊκή τέχνη!. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για όλο το έργο που έχουν επιτελέσει από την ίδρυση τους έως σήμερα! »

Δεν υπάρχουν σχόλια: