Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

 


 <<<<MEMORIES>>> ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ" ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!!

⚠️ΛΟΓΩ #COVID ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ... ΟΜΩΣ #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
--------------------------
Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ" ...ήταν μια σκέψη, μία επιθυμία της Διευθύντριας Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κας Φωτεινής Γκαντάλλα (Fotini Gadala) και του Διευθυντή Εξωτερικών Σχέσεων του Ομίλου, κου Πάτρικ Τζότζεφ (Patrick Joseph), που γεννήθηκε το 2017 και βρήκε αμέσως την θερμή υποστήριξη από τον υπερδραστήριο Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλογών και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κο Ιωάννη Μαρωνίτη (Ioannis Maronitis), αλλά και από όλους τους διευθυντές του Ομίλου που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του!
Ο Δήμος Γαλατσίου ανταποκρίθηκε από την πρώτη χρονιά άμεσα για την υλοποίηση του φεστιβάλ με θερμούς υποστηρικτές: τον Δήμαρχο Γαλατσίου κο Γεώργιο Μαρκόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας δια βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κο Μάνο Ελευθερίου (Μάνος Ελευθερίου) και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, κα Μαργαρίτα Μανδηλαρά (Margarita Mandhlara) Η συμβολή και η βοήθεια του Δήμου Γαλατσίου (Δήμος Γαλατσίου) όπως και των συνεργατών του αλλά και των εθελοντών του, ήταν πολύτιμη από την πρώτη στιγμή μέχρι και το τέλος!
Ένα όμορφο ταξίδι στα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις γεύσεις των χωρών των 5 ηπείρων!
Ένα τριήμερο αφιέρωμα στο πολιτισμό των 5 ηπείρων!
45 και πάνω... ήταν οι Ελληνικοί & Ξένοι πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και αντιπροσωπείες ξένων χωρών που συμμετείχαν κάθε χρόνο... ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ με μεγάλη χαρά και επιτυχία στο τριήμερο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε μουσικές, χορούς και τραγούδια!
Παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο του όμορφου ανοιχτού θεάτρου του Άλσους Βεΐκου λειτουργούσαν καλαίσθητα περίπτερα, όπου εκτίθεντο γευστικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης και άλλα παραδοσιακά αντικείμενα από όλον τον Κόσμο ενώ υπήρξε και μιά πλούσια συλλογή από εκπληκτικούς πίνακες ζωγραφικής από καλλιτέχνες μέλη του UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands και International Action ART!
5.000 και πάνω... ήταν οι επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν αυτό το τριήμερο ποικιλόμορφο θέαμα!
Με την ιδιότητά της ως Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων η κα Φωτεινή Gadala, βαθιά συγκινημένη και γεμάτη όμορφες αναμνήσεις, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της όλους όσους συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα, το 3ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ του Ομίλου με εξαιρετική επιτυχία.
************************************************
***ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ***
31.08 & 1-2.9.2018 - ......ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ" ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!
- www.gadala.gr * ☎ 2103211008 * info@gadala.gr
.
(ΕΝ): 2th FESTIVAL "CULTURΕ OF 5 CONTINEΝTS | UNESCO CLUB OF PIRAUES & ISLANDS| MUNICIPALITY OF GALATSI
www.gadala.gr * 2103211008 * info@gadala.gr *
.
.
.
.
.
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: