Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ BELLY DANCE GADALA ΔΑΣΚΑΛΑ ORIENTAL ΑΘΗΝΑ




.
.
.
.


25.09.2016 - Η ΣΧΟΛΗ GADALA ... <ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ> ΣΤΟΝ 8ο ΑΓΩΝΑ GREECE RACE FOR THE CURE® 2016! ...ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!
------www.gadala.gr * 2103211008 * info@gadala.gr -------
.
.
.
.
.
.
(FOR ENGLISH SCROLL DOWN)
***ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ***
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA ιδρύθηκε το 2005 και έχει μακρά παράδοση στην πολιτιστική, φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Λόγω ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν ειδικότερα τη γυναικεία υγεία, και μέσω των επιστημονικών συνεργατών μας (Διατροφολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος κ.ά.) στοχεύουμε στην ανοιχτή εμπεριστατωμένη πληροφόρηση του ευρύτερου κοινού για την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού (oriental) με τη Μέθοδο GADALA στη γυναικεία υγεία.
Στα πλαίσια αυτής της ευαισθητοποίησης γύρω από τις συχνότερες δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες και ειδικότερα την αντιμετώπιση του καρκίνου, το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA πήρε μέρος με σύσσωμη όλη την Oriental Ομάδα «GADALA Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού», η οποία συμπεριλάμβανε μαθήτριες, σπουδάστριες, χορευτές και χορεύτριες bellydance, δασκάλες, με αρχηγό δασκάλα την κα Φωτεινή Gadala στον φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου «Greece Race For The Cure 2016».
Επιπλέον της συμμετοχής μας στον Αγώνα και συμμεριζόμενοι την δύσκολη μάχη των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ήταν χαρά μας το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALA να γίνει ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ του «Greece Race For The Cure 2016», προσφέροντας 10 πακέτα απεριόριστων μαθημάτων αυθεντικού αραβικού χορού της κοιλιάς, συνολικής αξίας 1200€, που θα παρέχονται Δωρεάν και θα δοθούν ως Βραβείο στο τέλος του Αγώνα σε γυναίκες (survinors) με εμπειρία καρκίνου του μαστού.
Σκοπός της συγκεκριμένης χορηγίας είναι να γνωρίσουν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού από κοντά τον παραδοσιακό αιγυπτιακό (αραβικό) χορό, την πλούσια αιγυπτιακή παράδοση και κουλτούρα και παράλληλα να επωφεληθούν από την ευεργετική επίδραση του ανατολίτικου χορού τόσο σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, μέσω της έγκυρης, ουσιαστικής, ποιοτικής και εμπεριστατωμένης εκμάθησης και διδασκαλίας της δομής του με την εξειδικευμένη Μέθοδο GADALA.
Με εκτίμηση,
Φωτεινή Gadala
Χορογράφος - Χοροδιδάσκαλος Αιγυπτιακού Χορού
Διεύθυνση χορού του Ομίλου UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
Διεύθυνση Σπουδών ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA
Μέλος M.E.D.W.OR. 
Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East.
Mέλος C.I.D. UNESCO
Αγίας Ελεούσης 5, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ. 210 32 11 008, E-mail: info@gadala.gr  
www.gadala.gr, www.bellydance.edu.gr, www.oriental.edu.gr
Official Facebook Page:
www.facebook.com/sxoli.xorou.oriental
.
.
.
.
.
(FOR GREEK SCROLL UP)
Best regards,
Foteini Gadala
Choreographer – Dance-Teacher of Egyptian Dance
Dance Director for the UNESCO Club Piraeus & Islands
Director of Studies of the Specialized Centre of Teaching Middle-Eastern Dance GADALA
Member of the M.E.D.W.OR.
Member of the C.I.D. – UNESCO.
Ag.Eleousis 5, Monastiraki, Athens
Tel.: 210 32 11 008, E-mail: info@gadala.gr 
www.gadala.gr, www.bellydance.edu.gr, www.oriental.edu.gr
Official Facebook Page:
www.facebook.com/sxoli.xorou.oriental



Δεν υπάρχουν σχόλια: